luni, 14 iunie 2021

Ziua Universală a Iei Sărbătorită la Roma

 


Prezenț românești peste hotare


Accademia di Romania, Roma, Italia 


24 - 26 iunie 2021




   În fiecare an la data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea de Sânziene, sărbătorim Ziua Universală a Iei, ziua de 24 iunie fiind în prezent sărbătorită în 48 de țări, în peste 100 de orașe și de românii de pretutindeni.

   Cu această ocazie, Accademia di Romania in Roma împreună cu Consiliul Județean Neamț și cu Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saculare – Neamț și în parteneriat cu Ambasada României la Roma, organizează în perioada 24 - 26 iunie 2021 evenimentul Ziua Universală a Iei Sărbătorită la Roma.

   Anul acesta Ziua Universală a Iei va fi un prilej de descoperire sau de redescoperire a uneia dintre zonele României cu un patrimoniu folcloric, cultural și spiritual deosebit de bogat: zona Neamțului.

    Expoziția va fi inaugurată pe data de 24 iunie, la ora 18:00 și va rămâne deschisă publicului, doar pe bază de programare, în zilele de 25 și 26 iunie 2021, în intervalul 10:00 – 19:00.

   În conformitate cu reglementările sanitare în vigoare, atât la vernisajul expoziției din data de 24 iunie, cât și pe toată durata desfășurării acesteia, respectiv 25 - 26 iunie, accesul vizitatorilor se va efectua doar pe bază de rezervare la adresa de email accadromania@accadromania.it. Rezervarea este valabilă doar cu e-mail de confirmare ce trebuie prezentat la intrare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu