luni, 7 iunie 2021

Sărbătoarea Lavandei

 


Ziua Porților Deschise 


Cerdacul cu Lavandă 


ediția a V-a, 26 - 27 iunie 2021




Dragi prieteni,

   Cerdacul cu Lavanda isi deschide portile pentru a 5-a editie a Sarbatorii Lavandei, un eveniment care an de an a adus lume din toate colturile tarii pentru a descoperi un loc unic in Romania datorita conceptului sau, o casa veche de 100 de ani ce odininioara a fost o ruina, transformata in prezent intr-un mic colt de paradis inconjurat de lavanda si vegheat de maretia Portii Praetoria a Castrului Roman de la Porolissum.

    Sunteti bineveniti sa va bucurati de atmosfera speciala de la Cerdacul cu Lavanda si sa respirati aer parfumat in mov si galben.

Ce veti putea face la Cerdac?

- Fotografii de neuitat.

- Plimbare pe aleile Cerdacului si printre florile de lavanda si immortelle.

- Degustare de bunatati facute pentru voi cu drag, acompaniate de nelipsita limonada a Cerdacului, precum si alte surprize culinare.

- Sa stati cu mine la o poveste despre ce inseamna Cerdacul cu Lavanda sau cum se poate transforma un vis in realitate.

-Sa va spun cat de magice sunt aceste flori printr-o mica incursiune in lumea lavandei, dar mai ales in cea a culturii galbene, Helichrysum Italicum (Immortelle).

- Sa testati si sa achizitionati produse artizanale realizate cu multa migala si pasiune pentru calitate si frumos.

Vor mai fi cateva surprize, dar acestea vi le voi dezvalui pe parcurs.

   Aveti la dispozitie 5000 de mp in care va veti simti in deplina siguranta, iar intreg evenimentul se va desfasura in aer liber pentru a respecta normele de distantare.

   Intrarea este libera si va invit cu drag pe toti cei care rezonati cu spiritul ce domneste la Cerdacul cu Lavanda sa ii calcati pragul si sa ii descoperiti povestea!

Va asteptam cu toata inima!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu