miercuri, 9 iunie 2021

Expoziția care dispare...

 


Galeriile ArtMark 


București 


12 - 15 iunie 2021



    În București, Galeriile Artmark ne deschid pe 12 iunie ușile Palatului-Cesianu-Racoviță ( C.A. Rosetti, nr. 5) pentru o expoziție inedită și, în premieră, o experință unică.

     Cei care vor păși pragul Palatului Cesianu-Racoviță în noapte de sâmbătă spre duminică vor fi alături de peste 200 de capodopere ale marilor maeștri ai artei românești, între care Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza, Theodor Aman, Theodor Pallady sau Corneliu Baba.

    Expoziția de Vară va permite, în exclusivitate, vizitarea colecția Țuculescu- Galaction ce numără 46 de opere de artă semnate de pictorul Ion Țuculescu și piese de colecție ce își așteaptă vizitatorii în una din sălile Palatului.


    Operele de artă, ilustrate în literatura de specialitate, participante la expoziții celebre în întreaga lume vor rămâne pe simezele galeriei până marți, 15 iunie, iar ulterior acestea își vor găsi locul în colecții private, existând posibilitatea să nu mai fie expuse publicului niciodată.

   Totodată, organizatorii ne anunță că publicul va avea parte de o surpriză din partea Galeriei Artmark, pe care o va descoperi doar vizitând această impresionanta expoziție.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu