luni, 21 iunie 2021

Balerina

 


Lansare de carte 


Cosmin Andrei Tudor 


Muzeul Național al Literaturii Române, București 


24 iunie 2021




    Muzeul Național al Literaturii Române și Editura Neuma vă invită joi, 24 iunie 2021, de la ora 14:00, în Grădina MNLR din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, la evenimentul de lansare a volumului Balerina, de Cosmin-Andrei Tudor. Invitat: Horia Gârbea.

   Cosmin-Andrei Tudor s-a născut la 15 mai 1997. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România din 2020, Filiala București-Poezie. A publicat Ochilor verzi la Editura Cartea Românească 2019, manuscris câștigător al Concursului de debut Cartea Românească, ediția 2018, și Teatru – Ultimul viorist, Statuile, Răsăritul şi apusul unui nebun, Editura Berg 2020.

   "Cosmin-Andrei Tudor constituie o adevărată revelație în literatură. Debutul său s-a produs cu poezie și i-a adus Premiul Uniunii Scriitorilor pe anul 2019, implicit și admiterea în Uniune, în care este cel mai tânăr poet al filialei București. În 2020, i-a apărut primul volum de teatru, iar acum Editura Neuma îi prilejuiește, cu toată răspunderea, debutul și în proză, cu o culegere convingătoare de povestiri. În toate cele trei genuri se poate miza pe o carieră viitoare de excepție a tânărului scriitor", este de părere scriitorul Horia Gârbea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu