joi, 15 aprilie 2021

Amintiri din comunism. Viața cotidiană în Satu Mare

 


Muzeul Județean Satu Mare 


15 aprilie 2021




   Deși au trecut mai bine de 30 de ani de la prăbușirea comunismului în Europa, cei care au trăit în acea perioadă au rămas cu multe amintiri mai mult sau mai puțin plăcute. Muzeul Județean Satu Mare propune un exercițiu de imaginație, mai ales pentru cei născuți după 1989, dar și o aducere aminte pentru cei care au trăit în "epoca de aur".

    La începutul anului 2021, s-a demarat o campanie de atragere a publicului sătmărean pentru a dona obiecte care datează din perioada regimului comunist. Răspunsul sătmărenilor a fost peste așteptările noastre, motiv pentru care le mulțumim încă odată. Din donațiile primite s-a organizat expoziția Amintiri din comunism. Viața cotidiană din Satu Mare care este deschisă din 15 aprilie 2021, la sediul Muzeului Județean Satu, Mare, B-dul Vasile Lucaciu, nr. 21.

     Așadar, vă invităm să vizitați o altfel de expoziție dedicată perioadei comuniste, în care nu este prezentată propaganda, aparatul de partid sau conducători, ci despre oamenii de rând și modul lor de viața din acei ani.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu