marți, 2 februarie 2021

Pe simezele Capitalei - Artiști la Muzeu

 


Arta plastică contemporană românească


Muzeul de Artă Populară Dr. Nicolae Minovici, București 


ediția a II-a, 24 februarie - 30 mai 2021




    Muzeul Municipiului București invită iubitorii de artă contemporană să descopere expoziția Artiști la Muzeu care va fi deschisă începând de miercuri, 24 februarie 2021, în Sala de conferințe a Muzeului Dr. Nicolae Minovici.

    Expoziția intitulată Artiști la Muzeu va continua demersul inițiat de Muzeul Municipiului București în anul 2016 și oferă publicului interesat de artă contemporană ocazia să descopere dintr-o altă perspectivă activitatea unor muzeografi și restauratori, a căror misiune este aceea de a proteja și pune în valoare obiectele de patrimoniu, dar care, în paralel cu această responsabilitate majoră, construiesc propriul univers artistic.

    Această expoziţie de grup este organizată cu participarea artiștilor: Dinu Mihai Fălcoianu, Aida Simona Grigore, Rodica Ion, Nazen Ștefania Peligrad, Simona Predescu, Cristina Vasiliu, Marilena Murariu și Vasile Dobre. Expoziția va include picturi și tapiserii care abordează teme de actualitate – de la chipuri care ne privesc cu candoare la personaje misterioase, ființe ludice, compoziții amețitoare, geometrii secrete, până la abordări satirice și reprezentări auctoriale.

***Muzeul Nicolae Minovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu