luni, 7 decembrie 2020

Regina Maria - Mama Regină

 


Centrul Cultural Expo Arte 


București


7 decembrie 2020 - 15 ianuarie 2021




    Demersul nostru expozițional dorește să ilustreze faptul că există un "stil Regina Maria” care, asemenea stilului victorian, ar trebui documentat, studiat, predat. În acest sens, vor fi expuse piese din colecția Iuliei Gorneanu.

     Expoziția este completată de planșe cu fotografii inedite, documente, acuarele și lucrări grafice reprezentative ale Reginei Maria, ce creează un parcurs istoric documentat de prof. Sorin Mărgărit, doctorand al Facultății de Istorie. Cu studii superioare în științe juridice, științe politice și istorie, recunoscut colecționar de documente istorice, curator și organizator de expoziții și evenimente culturale, este autorul mai multor cărți și albume pe tema istoriei Bucureștiului și a Marelui Război.

    Expoziția Regina Maria –Mama Regină poate fi vizitată la sediul Centrului Cultural Expo Arte, din strada Batiște nr. 14, în perioada 7 decembrie 2020 – 15 ianuarie 2021, de luni până vineri, între orele 10:00-17:00. Expoziția se va desfășura respectând toate normele igienico-sanitare în vigoare, astfel că vă invităm să vă programați vizita în avans la numărul de telefon 0739 846 534 sau la adresa de e-mail hello@expoarte.ro. Accesul este gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu