marți, 13 octombrie 2020

Târgul lui Brumărel

 


Muzeul Național al Țăranului Român 


București 


16 - 18 octombrie 2020




   Piața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează din 16 până în 18 octombrie 2020, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, Târgul lui Brumărel

Programul este între orele 10:00 și 18:00, iar intrarea este liberă

   Vă așteptăm cu mic cu mare, la târg de toamnă în loc cu dichis, în curtea interioară a Muzeului Muzeului Național al Țăranului Român. Intrarea se face prin strada Monetăriei iar ieșirea prin bulevardul Ion Mihalache.

   De vineri până duminică, de dimineța până seara, găsiți de toate și pentru toate gusturile: mustărie de la Vrancea și grătare, bunătățuri la ceaun, sărmăluțe, fasole cu ciolan, gulaș de vită, palincă, cozonaci domnești și poale-n brâu, baklava și sarailii, dulcețuri și zacuști, miere și produse apicole,murături de toamnă, kurtos kalacs, sirop de cătină și vinuri românești ca într-o piață țărănească autentică.

   Meșter(Esc)!, pentru domniile voastre, tineri artiști și meșteri populari autentici care realizează obiecte de manufactură românească- bijuterii, zgărdane, obiecte cioplite în lemn, icoane pictate pe lemn sau sticlă, împletituri, ii cusute sau țesute, ceramică de Corund și Maramureș, vestimentație, cojoace, marochinărie, casete pictate și decorațiuni interioare, , lucrușoare croșetate, cosmetice naturale , sticlărie și alte meștesugăreli.

   În curtea interioară colecționarii de antichități își prezintă colecțiile: mobilier țărănesc, lăzi de zestre, care, blidare, unelte din gospodăria țărănească, țesături, covoare, port traditional din toate zonele etnografice, ceramică și carte veche, bijuterii și podoabe, statuete, tablouri și monezi, porțelanuri, patefoane și multe alte obiecte și povești , pentru cunoscători .

   Va rugăm să manifestați responsabiliate față de voi și cei din jurul vostru, respectați distanțarea socială și purtați mască! Condițiile de vizitare sunt afișate în cadrul târgului .

Organizator: Asociația Urban Events

Corina Berariu

Tel: 0744 860 082

E-mail: corina@tacticevents.ro

https://www.facebook.com/ptaraneasca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu