vineri, 12 iunie 2020

Târgul lui Cireșar




Muzeul Național al Țăranului Român


București


12 - 14 iunie 2020





    Târgurile tradiționale din curtea Muzeului Național al Țăranului Român se redeschid cu Târgul lui Cireșar organizat de Piața Țărănească în perioada 12 – 14 iunie 2020.
    Producători și meșteri vestiți, artizani și colecționari de antichități, tineri artiști și bucătari pricepuți, cu toții vă așteaptă de vineri până duminică, în curtea interioară cu tot ce au lucrat și adunat mai frumos pe parcursul acestor luni.
    Puteți târgui ii vechi și noi, țesături, icoane și obiecte din lemn și sticlă, cosmetice naturale, mobilier țărănesc și obiecte vechi, podoabe și jucării realizate manual, obiecte croșetate sau podoabe din lână împâslită, bijuterii și vestimentație, puteți participa la ateliere și demonstrații de meșteșuguri sau să stați de vorbă cu meșterii.
     Mai găsiți plăcinte și cofeturi, dulcețuri și siropuri, brânzeturi și afumături, zacuște și salate delicioase, limonadă proaspătă, miere și produse apicole, fructe și legume de sezon, poale-n brâu și cozonaci domnești, iar bucătari pricepuți vor găti fel de fel de bunătăți!
    Vă așteptăm deci, de vineri, 12 iunie până duminică, 14 iunie, în curtea interioară! Intrarea se face prin Str. Monetăriei iar ieșirea prin B-dul Mihalache .
Programul de vizitare este între orele 10:00 și 18:00 iar intrarea este liberă!

Detalii:
Corina Berariu – Asociația Urban Events
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
https://www.facebook.com/ptaraneasca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu