miercuri, 5 februarie 2020

Art Fest




Prezențe românești peste hotare


Claudiu Victor Gheorghiu


Bangladesh, 26 - 29 februarie 2020







Și-o scurtă prezentarea făcută de Claudiu


Sus: 
10 - 13 decembrie 2004: artistul Claudiu Victor Gheorghiu, Italia, Reggio Emilia (Immagina 6), director artistic 5. Arc peste timp, colaj foto Renzo Mezzacapo(Director Artistic IMMAGINA-Fiere di Reggio Emilia din 1998, Etruriarte, coordonator al Galeriilor: Galeria orasului Piombino, Renessans Florenta.). 
Jos: 
Ecusonul meu la a XXIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Artă SIAF, 6-12 decembrie 2017, Muzeul Chosunilbo, Seul, Coreea de Sud, 46 de ţări participante, curator Bosuk Lee, unde am fost selectionat si invitat să reprezint România, după editia a XVI-a din 2007.

Claudiu Victor Gheorghiu la Art Fest 2020, Nilphamari, Bangladesh
Comunicat de presă:

   La a III-a ediție a evenimentului Art Fest au fost selectați 60 de artiști din Bangladesh și 15 artiști străini cunoscuți și recunoscuți pe piața de artă internațională, din 15 țări, care vor participa la festivalul care va avea loc la Nilphamari, în perioada 26 - 29 februarie 2020.
Claudiu Victor Gheorghiu a fost selecționat și invitat să reprezinte România la Art Fest 2020, fiind o prezență constantă în ultimele două decenii la evenimente internaționale semnificative similare, cu precădere în Italia, dar și în Coreea de Sud, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Japonia, Peru. 
    Artistul român este membru titular al Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala AFAPRR: Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România și membru al Consiliului Director al Visarta(Societate de gestiune colectivă a drepturilor de autor în domeniul artelor vizuale), iar în subsidiar jurnalist cultural.
    Comitetul de organizare la această ediție a Art Fest din Bangladesh este alcătuit din prestigioase personalități ale vieții culturale, dar și politice din țara din Asia de Sud.
Curator al evenimentului este Harun Ar Rashid Tutul, profesor asistent-lector la departamentul de Design, Facultatea de Arte Plastice, Universitatea din Dhaka, Bangladesh.

Site web al evenimentului: http://www.artbangla.org/
Despre Claudiu Victor Gheorghiu, site web al Uniunii Artiștilor Plastici din România: http://uap.ro/?s=claudiu+victor+gheorghiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu