miercuri, 2 octombrie 2019

Târgul Recolte de Toamnă




Muzeul Național al Țăranului Român 


București 


4 - 6 octombrie 2019




    Din 4 până în 6 octombrie vă așteptăm la Muzeul Național al Țăranului Roman, în curte, la Târgul Recolte de Toamnă organizat de Piața Țărănească. Accesul este prin strada Monetăriei nr. 3 și intrarea este liberă.
    Peste 50 de producători, meșteri populari, artiști și colecționari din toate zonele țării vă așteaptă cu toate cele bune ale toamnei dar și cu obiecte fel de fel, confecționate manual . Copii sunt așteptați la ateliere de creativitate și să urmărească demonstrațiile meșterilor.
    Veți putea târgui icoane și obiecte din lemn, straie populare, covoare și ceramică, cămași, ii și fote, costume schilerești de la Gornovița, bijuterii și păpuși, jucării și fel de fel de lucruri frumoase, bune de probat și târguit.
    Negustorii și colecționarii de antichități vă invită într-o lume aparte cu obiecte și povești de demult . Puteți admira și achiziționa mobilier țărănesc, ii vechi, fote, catrințe, paftale, covoare, ceramică veche, mobilier casnic, unelte țărănești, porțelanuri, numismațică, carte veche, patefoane și plăci.
    De-ale gurii puteți târgui miere și tuică, plante de leac, plăcinte și dulciuri, fructe și legume de sezon, brânzeuri și preparate , zacuști și dulcețuri, must proaspăt stors la fața locului, tochitură și sarmale, gratare și pastramă, toate pe degustate, cum cere tradiția la Piața Țărănească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu