sâmbătă, 5 octombrie 2019

Made with love Romania




Expoziție de covoare românești


Galeria Occidentului, București 


11 octombrie 2019



    Descoperim covoare vechi romanesti si le reintegram in decorul contemporan. Credem in puterea elementelor traditionale in a da autenticitate si a individualiza stilul actual modern si practic al caselor noastre. Acelasi mobilier il putem regasi in Romania, dar si in Canada sau Australia. Insa un element decorativ traditional poate individualiza spatiul de locuit si este totodata un liant dintre trecut, prezent si viitor, definind ceea ce ne reprezinta pe noi, cu radacinile noastre, identitatea noastra nationala.
   Tesutul covoarelor, al macatelor si velintelor traditionale aproape a disparut din comunitatile rurale. Prin proiectul Made with love Romania incercam sa le repozitionam in peisajul contemporan, pe care-l imbogatesc atat decorativ, cat si emotional, sa redeschidem piata si atentia oamenilor pentru obiectele lucrate manual, cu specific national. 
    Galeria este deschisa publicului in noaptea de 11 octombrie 2019, incepand cu ora 19:00,  fiind ultimul eveniment dintr-o serie dedicata lansarii oficiale a Made with love Romania. Toate evenimentele dedicate lansarii se desfasoara la Galeria Occidentului, in noua locatie din zona Polona/Dorobanti (strada Ernest Broșteanu, 33A), o cladire veche restaurata, gazda perfecta a covoarelor vechi romanesti ce vor sa-si spuna povestea si sa se reintegreze in contemporan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu