luni, 19 august 2019

Mapping 𝓑𝓔𝓐𝓤𝓣𝓨 - corpul uman în bijuteria de artă




Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi 


București 


21 august - 8 septembrie 2019





    Șase creatoare de bijuterie de artă ‘cartografiază’ frumusețea corpului uman într-o expoziție inedită la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi.
    De la începuturile umanității, corpul a reprezentat o sursă infinită de inspirație și un spațiu de explorare. Bijuteria nu face excepție. Își propune să traseze propriile rute neașteptate și să creeze o hartă a acestor experiențe.
    O hartă este o amintire, dar și un ghid. Amintirea care vrea să rețină multitudinea de detalii percepute când a fost descoperit noul teritoriu, terestru, emoțional sau de altă natură. Ghidul face un pas în spate și își propune să descrie un traseu pentru cei ce vor să se aventureze în aceeași direcție. Între hartă și ghid există un spațiu. Acolo artistele vă invită să vă construiți propria poveste, călătoria voastră, sensul vostru. Bijuteria poate face acest lucru. Veți veni?
   Artistele selectate de platforma AUTOR sunt Alina Carp, Cleopatra Cosulet, Mihaela Cherciu, Teodora Rus, Diana Tobosaru și Carla Szabo. 
   Vernisajul expoziției va avea loc în data de 21 august, lora 18:00, iar expoziția va fi deschisă până în data de 8 septembrie 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu