duminică, 16 iunie 2019

Poftiți în vagoane!




Palatul Culturii, Ploiești 


prima ediție, 22 - 23 iunie 2019




   Poftiți în Vagoane! este un eveniment de 2 zile de modelism și cultură feroviară organizat de către Clubul Feroviar Republica Ploiești cu sprijinul nemijlocit al Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova. Prima ediție - Poftiți în Vagoane! - va avea loc în perioada 
22-23 iunie 2019 în incinta Palatului Culturii din Ploiești și reușește să strângă mai multe cluburi de modelism și pasionați din toată țara.
    Evenimentul le este dedicat copiilor, pasionaților de modelism, de electronică, mecanică și oricărei persoane în căutarea unei pasiuni care să-i dezvolte atât latura practică cât și estetică și va fi împărțit pe trei secțiuni majore: o dioramă modulară funcțională, o secțiune dedicata dioramelor, vignetelor și istoriei feroviare, în timp ce a treia secțiune va fi o expoziție de fotografii cu tematică feroviară organizată de Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești.
    Printre atracțiile expoziției se numără peste 30 de module ale cluburilor de modelism cu scene tematice, peste 50 metri liniari de șine și trenulețe, garnituri de tren fidele celor reale, trenuri cu abur și garnituri militare, o expoziție foto organizată de Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești, trenuri în miniatură și diorame funcționale, locomotive, vagoane și lucrări de infrastructură printate 3D, diorame statice și elemente feroviare, ateliere de modelism și posibilitatea de a pilota trenuri.
Prețul de intrare este de 3 lei pentru copii, 5 pentru adulți și 10 lei pentru familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu