marți, 4 iunie 2019

Imperiul fără de sfârșit




Lansare de carte 


Yi-In-hwa 


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București 


5 iunie 2019




    Editura Humanitas Fiction vă invită miercuri, 5 iunie, ora 19:00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr. 38) la o seară coreeană dedicată lansării romanului 
Imperiul fără de sfârșit de Yi In-hwa, bestseller Bookfest 2019, recent apărut în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu.
    Vor vorbi despre roman lect. dr. Diana Yuksel, traducătoarea romanului, lect. dr. Mugur Zlotea de la Departamentul de Limbi și Literari Orientale a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București și Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro. Moderatorul evenimentului va fi Denisa Comanescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.
    În partea a doua a evenimentului, plecând de la tematica romanului, vom discuta despre simbolurile și semnificațiile costumelor tradiționale coreene.
    Comparat cu Numele trandafirului, romanul istoric multipremiat Imperiul fără de sfârșit a fost vândut într-un milion de exemplare numai în Coreea de Sud și a fost ecranizat de Park Jong-won în 1995.
Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prin eventbook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu