sâmbătă, 22 septembrie 2018

Furthermore. Aventuri în tărâmul de dincolo de mai departe




Lansare de carte 


Tahereh Mafi


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București 


22 septembrie 2018




   Corint Junior îți propune o sâmbătă lejeră între pasionații de lumi fantastice și povești cu personaje magice. Tombolă, spectacol de magie cu Magicianul Verdini, cadouri, sesiune de întrebări și răspunsuri - pregătite special pentru ca TU să descoperi universul culorilor și al magiei.
    Vom lansa cu surle și trâmbițe Furthermore. Aventuri în tărâmul de dincolo de mai departe de Tahereh Mafi, noutatea Corint Junior, și vrem să ne fii alături!
Vom povesti despre carte cu:
👧 Nona Rapotan, coordonatoarea platformei Bookhub.ro.
👧 Ana-Maria Caia, jurnalistă și scriitoare
👧 Daria Maria Campeanu, booktuber Daria, prietenă cu cărțile
👧 Ghiurtu Alexandra, booktuber Alexandra's Books
    Evenimentul nostru va fi încheiat de cel mai frumos spectacol de magie pe care îl puteai imagina, pus la cale de Magicianul Verdini. Tot el a adus și baghetele magice pe care le vei putea primi odată cu achiziționarea cărții din librărie.
    Porția zilnică de energie și vitamine vine de la SLooP, prietenii nostri care nu ratează niciodată întâlnirea cu micii cititori și încurajează lectura alături de noi. Te așteaptă o smuticeală bună! :)
    Vino să afli mai multe despre Alice Queensmeadow, care trăiește în Ferenwood, un loc care numai în vis poate exista. Acolo, culorile și magia țin locul banilor și oricine are darul de a face o vrajă cât de mică. Împreună cu ea vom pătrunde în lumea fascinantă a magiei și a culorilor!
    "Furthermore este un tărâm atât de frumos și atât de primejdios, încât îți va aminti de Țara Minunilor și de Oz… Prietenie, familie și acceptare de sine. Ceea ce face ca această carte să fi e un adevărat cântec este universul luxuriant creat de Tahereh Mafi care abundă în culoare și în magie.” New York Times Book Review

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu