marți, 21 august 2018

Să ne amintim de Neagu Djuvara




Cercul Militar Național 


București 


30 august 2018




    Vă invităm la un eveniment dedicat memoriei lui Neagu Djuvara, istoric şi eseist, autor Humanitas, apreciată personalitate culturală, primul lector al Fundatiei Calea Victoriei.
Evenimentul este organizat la împlinirea a 102 ani de la naşterea acestui aristocrat şi mare om de cultură.
    Invitaţii serii sunt istoricul Georgeta Filitti şi Matei Neagu Iosipescu, trainer la UNICEF România, ambii apropiaţi ai domnului Neagu Djuvara.
    In această seară specială vom evoca personalitatea marcantă a lui Neagu Djuvara, vom contura rolul domniei sale în viața culturală din România ultimelor trei decenii, talentul său de a populariza subiecte din istoria românilor şi din istoria universală, precum şi charisma care l-a facut atât de apreciat de publicul de toate vârstele.
    La eveniment participanţii se vor bucura de o expoziţie cu vânzare care va cuprinde toate cărțile istoricului, eseistului și scriitorului Neagu Djuvara publicate de editura Humanitas.
Alături de noi se va afla familia domnului Neagu Djuvara, precum și prieteni apropiați ai domniei sale.
    Evenimentul este găzduit în eleganta Sală de Marmură prin amabilitatea Cercului Militar Național, cu sprijinul Lechburg – care ne va oferi vinuri organice din Transilvania de la Crama Lechburg – și Sempre Sano Catering, care ne va oferi gustări delicioase.
    Participarea la acest eveniment special se face pe bază de înscriere pe adresa contact@victoriei.ro – în limita locurilor disponibile.
Vă asteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu