miercuri, 20 iunie 2018

Pălăria Președintelui




Lansare de carte 


Antoine Laurain 


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București 


26 iunie 2018




   Editura Humanitas Fiction și Institutul Francez din București vă așteaptă marți, 26 iunie, 
ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr. 38). la o întâlnire cu scriitorul francez Antoine Laurain, prilejuită de lansarea romanului Pălăria Președintelui, câștigător al Premiilor Landerneau Découvertes și Relay des Voyageurs, recent apărut în limba română în traducerea lui Doru Mareș.
    La lansare vor participa, alături de Antoine Laurain, Marius Constantinescu și Mihaela Dedeoglu, jurnaliști culturali și Adina Dinitoiu, critic literar. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comanescu, director general al Editurii Humanitas Fiction. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.
   Pălăria Președintelui (Le Chapeau de Mitterrand) a fost ecranizat în 2014 în regia lui Robin Davis. Tradus în peste 15 limbi, în Marea Britanie a intrat în Kindle Top 5 și a devenit Waterstone Book Club Choice în 2013; în SUA, tot în 2013, a fost selectat pentru ABA’s Indies Introduce Debut Authors, iar în Germania s-a aflat pentru mai multe săptămâni în 2016 printre primele zece titluri din topul publicației Der Spiegel.
    Partener al evenimentului: Institutul Francez. Accesul este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu