joi, 14 iunie 2018

Noapte de Sânziene




Muzeul Etnografic Anton Badea 


Reghin 


22 iunie 2018






   Municipiul Reghin și Muzeul Etnografic Anton Badea vor organiza, în 22 iunie 2018, evenimentul cultural Noapte de Sânziene. Cu această ocazie se vor desfășura o serie de activități destinate publicului larg, la care sunt invitați și așteptați tineri, copii și adulți, de toate vârstele.
   Programul, cu începere de la ora 16:00, cuprinde: scenete de teatru, prezentarea unei colecții private de ii, prezentarea obiceiului popular La cules de Sânziene, o prezentare a puterii plantelor de leac, cu referire la Virtuțile naturii, prezentarea ritualului magic Jocul Ielelor, un recital de violoncel.
   De asemenea, evenimentul va avea ca invitați speciali soliști de muzică populară - Mihaela și Ciprian Istrate, interpreți de muzică folk - Angela Marieșiu și grupul vocal Focul Viu.
   În această zi muzeul va fi animat de un târg de meșteri populari și artizani locali și se vor organiza ateliere de creație și expoziții de pictură în aer liber.
   Intrarea este liberă! Vă așteptăm cu drag, să vă lăsați purtați în povestea Sânzienelor, care vă vor învălui în misterul lor și vă vor introduce în atmosfera magică a sărbătorii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu