vineri, 15 iunie 2018

Din călătoriile unei femei cu suflet de copil




Lansare de carte 


Dana Săvuică 


Librăria Diverta Hubertus, Cluj - Napoca 


23 iunie 2018





   Pe 23 iunie, ora 15:30, vă așteptăm la o discuție cu Dana Savuica, autoarea celui mai recent volum Din călătoriile unei femei cu suflet de copil apărut la Editura Univers.
   Undeva în Sri Lanka, întrun alt timp, o fetiţă urmăreşte cu privirea mărită de teamă o procesiune rituală de elefanţi. O vom revedea, în alte secvenţe, asistând la erupţia unui vulcan în Indonezia, jucânduse cu un câine numit Akbar, învăţând din zbor cuvinte şi expresii în limbile unor ţări exotice. O vom regăsi în Cipru, în momente tensionate, când un avion cu echipaj românesc riscă să fie aruncat în aer de terorişti, dar tatăl fetiţei reuşeşte să salveze prin negocieri viaţa a peste o sută de oameni.
   După ani şi ani, fetiţa va deveni un model de succes, va face carieră în TV şi lumea modei şi va călători prin lume. O parte dintre aceste călătorii, întreţesute cu poveşti din trecut, au ajuns între coperţile acestei cărţi. În final, întrun templu budist, un personaj enigmatic care nu este decât un mesager îi va dezvălui un secret care îi va schimba percepţia despre trecut şi viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu