luni, 11 iunie 2018

12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru




Lansare de carte 


Jordan B. Peterson 


Librăria Cărturești Verona, București 


12 iunie 2018





   Citează cu aceeași plăcere din Nietzsche și din desenele animate cu Familia Simpson. Polemizează cu vervă cu reprezentanții feminismului si marxismului. Își susține cu fermitate adevărurile, apelând ba la secvențe biblice, ba la etologia homarilor, ba la statistici socio-economice. Într-o lume bulversată, fragmentată și terorizată de ”corectitudinea politică”, încurajează reîntoarcerea la valori și reguli, la onestitate și fermitate. ”Avem nevoie de rutină și tradiție”, susține psihologul canadian Jordan B. Peterson, cel mai controversat intelectual al momentului, tradus de curând la Editura Trei.
   Aflați mai multe despre succesul ”viral” și despre reacțiile contondente iscate de cartea sa fenomen, 12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru, la lansarea organizată marți, 12 iunie, ora 18:30, la Cărturești Verona Cafe.
   La evenimentul de lansare a proaspătului volum 12 Reguli de viață, de Jordan B. Peterson, vor vorbi: Simona Radu, medic psihiatru, Mihai Dobrovolschi, realizator la Radio Guerrilla, și Victor Popescu, redactor la Editura Trei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu