marți, 17 aprilie 2018

#2Rusia – file din natură




Expoziție de fotografie 


Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, București


20 aprilie - 20 mai 2018 





    Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa are plăcerea de a vă invita vineri, 
20 aprilie, la vernisajul expoziției temporare de fotografie #2Rusia – file din natură, un proiect organizat în colaborare cu Ambasada Rusiei în România, Centrul Rus de Ştiinta şi Cultura și Societatea Geografică Rusă.
   Expoziția #2Rusia – file din natură vă provoacă să descoperiți natura Rusiei în imagini de o frumusețe tulburătoare, surprinse prin ochii unor profesioniști în arta fotografiei. Grupate în opt secțiuni, imaginile vă invită De la apus la răsărit în Cea mai frumoasă țară, să faceți un tur virtual al Peșterilor Rusiei, poposind în Lumea subacvatică, să cunoașteți câteva dintre Animalele sălbatice și Păsările care populează acest tărâm de vis și își propun să vă transmită mesajul că Lumea e în mâinile noastre.
   Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 20 aprilie 2018 la ora 18:30, în prezența domnului dr. Luis Popa - director general al Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, a domnului Igor Inushkin, ministru-consilier la Ambasada Federației Ruse de la București și a doamnei Natalia Muzhennikova – director al Centrului Rus de Știință și Cultură din România. Evenimentul va include un scurt moment artistic oferit de Școala Rusă precum și alte surprize dezvăluite pe parcurs.
   Vă invităm să admirați alături de noi #2Rusia – file din natură, expoziția care transpune/prezintă în imagini fascinante bogăția și diversitatea țării cu cea mai mare suprafață de pe glob.
   Expoziția va putea fi vizitată în perioada 20 aprilie – 20 mai 2018, în holul central de la etajul Muzeului, fiind integrată în expoziția de bază.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu