miercuri, 7 februarie 2018

Maya, the Mouse




Lansare de carte 


Daniel Kearwell, Dan Ungureanu 


Librăria Cărturești Verona, București 


9 februarie 2018





   Vineri, 9 februarie, de la ora 18:00, vă așteptăm în Mansarda Copiilor din Cărturești Verona la o întâlnire cu Maya, the Mouse și creatorii ei, scriitorul Daniel Kearvell și ilustratorul Dan Ungureanu.
   Vom asculta povestea Mayei, vom povesti despre diferențele noastre, vom desena de zor și vom afla de la Dan Ungureanu cum se ilustrează o carte de povești.
   Vă așteptăm cu mic, cu mare și cu o înscriere înainte la inscrieri@carturesti.net! Intrarea este liberă.

Despre Maya:

  “Maya este în primul rand.....puțin neastâmpărată....shhh.... puțin asemănătoare cu fiica mea!
Dar, mai presus de toate, Maya este diferită! Imaginați-vă un mic șoricel în aer liber, unde fiecare zi este o provocare, evitand toti prădătorii. Și totusi, Maya are un dar, un dar diferit ... o dungă pe spate.
   Ați văzut vreodata un șoricel cu o dungă pe spate? Nu, nici eu. Dar atunci nu ați cunoscut-o pe Maya.
   Deci, micuța Maya este în căutarea unei aventuri, în cautarea distracției, și a câtorva probleme .....și reușește să iasă învingătoare....diferențiându-se prin puterea ei!”

Despre Daniel:

  Daniel Kearvell este directorul general al DHL Express România. Este și un mare iubitor al literaturii, de la Roald Dahl și Enid Blyton în copilăria sa, la clasicii ruși în timpul studiilor sale universitare în Marea Britanie.
   Cariera lui Daniel l-a adus în lumea logisticii, dar pasiunea sa pentru cărți a ramas neschimbata și Șoricelul Maya este prima din seria Stories Out Of The Box, povești inspirate de fiicele și nepoții săi.
   Daniel speră să strânga fonduri pentru Te Aud Romania, promovând în același timp ideea de diferență prin putere în școlile din România și din afara ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu