marți, 5 decembrie 2017

Zile de Crăciun




Lansare de carte 


Jeanette Winterson 


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București 


7 decembrie 2017




   Editura Humanitas Fiction vă îndeamnă să intrați în atmosfera Sărbătorilor de iarnă, participând la lansarea cărții Zile de Crăciun de Jeanette Winterson, bestseller Humanitas Fiction la Gaudeamus 2017, un volum inedit cu 12 povestiri și 12 rețete îmbietoare pentru cele 12 zile ale Crăciunului.
   Evenimentul va avea loc joi, 7 decembrie, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr. 38). Vă așteptăm alături de Jeanette Winterson, care va participa via Skype la această întâlnire, Marius Tudosiei, antreprenor, fondatorul proiectelor Bacania Veche, realizatorul emisiunii Sănătatea în bucate, Ioana Baldea Constantinescu, scriitoare și jurnalist cultural, realizatoarea emisiunii Orasul Vorbeste şi Vali Florescu, traducătoarea volumului.    
    Seara va fi moderată de Denisa Comanescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.
În partea a două a evenimentului, publicul este invitat să participe la un recital al celor mai îndrăgite cântece de Crăciun din repertoriul internațional, care se regăsesc dealtfel în volumul lansat, interpretate de Viorica Pintilie (voce) și de Johnny Bica (pian).
    Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Băcănia veche. Accesul este gratuit, în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu