duminică, 2 iulie 2017

Albastru infinit




Arta plastică contemporană românească 


Talida Grunzac 


Iulius Mall, Iași 


3 - 31 iulie 2017





Comunicat de presă

   Iulius Mall Iași este gazda unui nou eveniment expozițional înscris în registrul artelor vizuale.
Artista Talida Grunzac îşi propune prin proiectul său Albastru infinit să ofere în premieră publicului ieșean posibilitatea de a admira o colecție de creații plastice realizate în ultima perioadă de timp.
   Subliniat prin compoziţie, surse de inspiraţie şi centru de interes, demersul artistic al autoarei deschide noi orizonturi privitorilor, creațiile acesteia ducându-și viața proprie mai departe. Etalând formă și culoare, artista etalează o pictură elegantă și rafinată, un univers valoric de genuri și expresii plastice.
   “Îmbrățișarea văzduhului cu marea mi-a fost ascensor către creație. Mâinile îmi erau purtate printr-un albastru infinit. Un albastru mereu mai încrezător, mai optimist, mai purificator, mai surâzător. Se spune că albastru-i liniște și vis. Vă propun a vă lăsa purtați într-o călătorie vizuală prin ale tihnei odăi. Evenimentul este dedicat tatălui meu, Tăruși Viorel.” (Talida Grunzac).
   Vernisajul evenimentului are loc pe 20 iulie 2017, ora 16:00 si va fi prezentat de criticul de artă, d-l profesor univ. dr. Mihai Păstrăguș.
   Cu acest prilej are loc și lansarea albumului de artă realizat cu ocazia expoziției.
   Expoziția poate fi vizitată în perioada 3 – 31 iulie, de luni până duminică, între orele 
10:00 – 22:00. Intrarea liberă!
 Coordonator de eveniment, profesor Carmen Sirbu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu