luni, 22 mai 2017

Târgul european al castelelor




Muzeul Castelul Corvinilor 


Hunedoara 


ediția a III-a, 27 - 28 mai 2017






   Primăria Hunedoara și Muzeul Castelul Corvinilor vă invită, în perioada 27 – 28 mai 2017, la cea de-a III-a ediție a Târgului European al Castelelor, un eveniment unic în România care doreşte să promoveze frumuseţea monumentelor istorice din țară și din Europa.
   Castelul Corvinilor, gazda acestui eveniment, este unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România, aflându-se printre primele castele de poveste din Europa.
Târgul European al Castelelor 2017 se bucură de prezenţa a 29 de obiective istorice din 5 țări europene: Austria, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și România.
   În cadrul evenimentului, expozanţii îşi vor putea face cunoscută oferta turistică şi îşi vor putea prezenta principalele elemente de atracţie turistică şi istorică.
   Pe parcursul târgului ne vom bucura de prezența pictorului Marius Buruiană care va face demonstrații de pictură vizitatorilor, aceștia având posibilitatea să achiziționeze piese ale artistului cu tematica Castelului Corvinilor.
   Pentru a intra în atmosfera vremurilor de altădată, în cea de-a doua zi a evenimentului se vor organiza turniruri și concursuri medievale, tir cu arcul, simulări de lupte între cavaleri şi lecţii de spadă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu