miercuri, 3 mai 2017

Răsfoind filele istoriei




Muzeul Marinei Române 


Constanța 


6 mai 2017





    Sâmbătă, 6 mai 2017, Liga Maiștrilor Militari de Marină în colaborare cu Muzeul Marinei Române marchează împlinirea a 108 ani de la înființarea Corpului Maiștrilor Militari de Marină.
    Începând cu ora 10:00, în Sala de conferințe Clio va avea loc un simpozion dedicat aniversării maiștrilor marinari. Activitatea va fi moderată de directorul Muzeului Marinei Române, comandor Marius Laurențiu Rohart și vor fi susținute comunicări extrem de interesante: Tehnicianul și motivata sa prezență în structura de personal a marinei militare – m.m.p. (rtr) Dumitru Mihăilescu; Sinuoasa dar benefica evoluție în timp a entității profesionale: Corpul Maiștrilor Militari de Marină – m.m.p. (rz) Emil Olteanu; Maistrul militar de marină – un reper al profesionalismului – m.m.p. (rz) Adrian Cristocea; La câteva cabluri distanță de marea familie a maiștrilor militari de marină – elev caporal Maria Magdalena Tîlvan.
    După simpozion, participanții sunt invitați să viziteze expoziția: Răsfoind filele istoriei, în Salonul expozițional Comandor Dimitrie Știubei, unde pot fi admirate uniforme, elemente de uniformă, lucrări de matelotaj, fotografii-document și multe alte obiecte reprezentative pentru Corpul Maiștrilor Militari de Marină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu