marți, 24 ianuarie 2017

Armonia Culorii




Arta plastică contemporană românească


Karaki Lelia-Eugenia


Galeria de Artă Grand Hotel Traian, Iași


1 - 28 februarie 2017





   "Cea mai frumoasă exprimare a gândurilor omului este arta, ea este în esenţă, cea mai profundă expresie a creativităţii umane, pe cât de dificilă de definit, pe atăt e de dificil de evaluat, având în vedere că fiecare artist îşi găseşte singur drumul artistic.
   Cine spune artă, spune limbaj căci arta nu este ceea ce vezi ci ce îi faci pe alţii să vadă. În această expoziţie, intitulată Armonia Culorii, am încercat să obţin un grad de simbolism prin prezenţa umană reprezentată princulori şi tuşe uşuare, interpretând ordinea în dezordine , figurativul în abstract , încercând să ating echilibrul dintre extreme, sa fac legatura intre alb şi negru ,accentuând prezenţa personajelor prin amastec chromatic cu fundalul.
   Lucrările sunt gândite spontan, lucrând din imaginaţie, inspirată de elemente populare romaneşti ce se amestecă în cromatică , tuşa şi asbtract. Reprezentarea umană, din punctual meu de vedere este o fereastră către prezenţa si gândurile noastre , încercând să obţin în cel mai spontan sens o privire ce transmite o senzaţie de melancolie, speranţă şi aşteptare." 
(Laila Vatavu, artist plastic)
    Expoziția de pictură semnată de Karaki Lelia-Eugenia, va putea fi admirată pe simezele Galeriei de Artă Grand Hotel Traian, în perioada 1 - 28 februarie 2017.
Intrarea este liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu