vineri, 23 septembrie 2016

Nocturna Bibliotecilor




Biblioteca Metropolitană


București


24 septembrie 2016





   Vrei să joci un board game, să vezi un spectacol de teatru, să schimbi cărți și să te plimbi prin bibliotecă noaptea?
    Vino sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 18:00 la 02:00, în Sediul Central, Filiala Ion Creangă, Filiala Gheorghe Lazăr și Spațiul X adiacent Filialei Emil Gârleanu.
    La Sediul Central Mihail Sadoveanu, Maia Morgenstern, alături de actorii Teatrului Evreiesc de Stat, va prezenta spectacolul-lectură Varșovia: Ghid turistic. Între două tururi de bibliotecă, poți alege o reprezentație a teatrului de umbre sau a teatrului de marionete, să vizionezi expoziția de fotografie București – Micul Paris organizată de membrii Fotoclub CLOSE UP, să participi la evenimentele interactive: Book exchange corner (adu o carte și ia una la schimb), Borcanul cu cărți (sugestii de lectură), Pungă misterioasă (împrumută o carte "pe neve”).
    Ateliere de imaginație, de desen și pictură pe spații largi pe tema toleranței, ateliere handmade în care vom realiza cadouri pentru copiii din centrele de plasament sector 4, teatru de marionete, precum și nelipsitele board games pentru părinți și copii te așteaptă la Biblioteca pentru copii și tineret Ion Creangă.
   Spaţiul X, adiacent Filialei Emil Gârleanu, provoacă adolescenții la un brainstorming nocturn pentru o întâlnire experimentală cu conceptul “makerspace” folosind tehnica graffiti și painting with light.
   Filiala Gheorghe Lazăr lansează o invitație la o noapte de board games în cartierul Militari.
Dacă nu ai fost niciodată într-o bibliotecă noaptea, sâmbăta aceasta este momentul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu