miercuri, 28 septembrie 2016

Memories from Another Life




Arta plastică contemporană românească


Alexandra Baciu


Mătăsari, București


30 septembrie 2016





   Vineri, 30 septembrie 2016, cu ocazia ediţiei 10, Noaptea Albă a Galeriilor (NAG), proiect iniţiat şi organizat de Asociaţia Ephemair, îşi extinde programul nocturn în galerii de artă, spaţii alternative, huburi creative şi ateliere de artist din alte nouă oraşe. Astfel, alături de Bucureşti, vor avea loc expoziţii şi evenimente dedicate artei contemporane în Arad, Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Craiova, Sibiu, Târgu Mureş şi Timişoara.
   Memories from Another Life este un proiect semnat de artistul plastic Alexandra Baciu și curatoriat de către istoricul de artă Roxana Coman, aflat la granița dintre memorialistică și studii de gen, un solo show în parteneriat cu Zwart & Roxana Mitarcă Studio și Home Mătăsari, cu ocazia ediției din acest an a evenimentului cultural și vizual, Noaptea Albă a Galeriilor.
    Vă așteptăm pe 30 septembrie, începând cu ora 19:00, pe strada Mătăsari, nr. 17, pentru a descoperi conceptul expozitiei Memories from Another Life și pentru a explora universul vizual al Alexandrei Baciu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu