miercuri, 10 august 2016

Târgul de Sfânta Maria




Muzeul National al Taranului Roman


Bucuresti


12 - 14 august 2016





    Piața Țărănească și Meșter(Ești)! vă invită de vineri până duminică la Târgul de Sfânta Maria, din 12 până în 14 august, între orele 10:00 și 18:00, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, strada Monetăriei nr. 3.

Intrarea este liberă.

   Şi-au anunțat prezența meșteri și artizani din toate zonele țării: țesătoare, iconari, cusătorese, negustori cu mobilier și unelte țărănești, dar și tineri artiști cu bijuterii, obiecte casnice și de decor, vestimentație pictată manual, sticlă pictată, jucării, ceramică și obiecte decorative.
   Negustori din toată țara vor fi prezenți cu țesături, mobilier, ceramică și alte lucruri țărănești, dar și cu obiecte din perioada interbelică: cărți, patefoane, porțelanuri, bronzuri, bijuterii.
   Ca de obicei, puteți târgui fel de fel de bunățăti: legume proaspete, turtă dulce și covrigi, păjituri tradiționale din Maramureș, plăcinte domnești, miere și produse apicole, țuică bio de la Cuca, dulcețuri și siropuri naturale de la Tărtășești, vinuri de la Panciu.
    Gospodine pricepute din Dâmbovița vor pregăti la ceaun: ciorbă de fasole cu afumătură, ciolan fiert în vin, varză călită cu cârnați, sarmale, legume și ciuperci la grătar, lipie coaptă.

Organizator: Tactic Events
Corina Berariu - Event Manager
Tel: 0735 441 304
Fax: 031 437 76 85
E-mail: office@tacticevents.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ptaraneasca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu