duminică, 15 mai 2016

De Noaptea Muzeelor




Muzeul Memorial Octavian Goga


Ciucea


21 mai 2016



    Noaptea Muzeelor la Muzeul Memorial Octavian Goga va fi marcată în acest an de împlinirea a 135 ani de la nașterea poetului Octavian Goga, toate evenimentele serii fiind dedicate acestei importante aniversări. Începând cu ora 19:00, va avea loc un spectacol susținut de către experți ai Școlii Populare de Arte Tudor Jarda din Cluj-Napoca. În același timp, vizitatorii vor putea admira expoziția temporară aniversară 135 de ani de la nașterea lui Octavian Goga, cu piese reprezentative din colecțiile muzeului și expozițiile cu lucrări de artă plastică ale elevilor de la Școala Gimnazială Octavian Goga din Ciucea, Școala Gimnazială din Negreni, Școala Primară din Bucea, Clubul Copiilor din Gherla și Școala Gimnazială din Valea Drăganului.


    Tot în această seară vor fi decernate premiile elevilor care au participat la Concursul de creație plastică Ciucea lui Goga.
    Pe tot parcursul Nopții Muzeelor vizitatorii vor putea admira expozițiile permanente ale muzeului: expoziția memorială dedicată vieții și operei poetului Octavian Goga din Castel, expoziția etnografică din Casa Albă și expoziția memorială dedicată poetului maghiar Ady Endre aflată în Casa Ady Endre.
Acces gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu