marți, 19 ianuarie 2016

Invitaţie la călătorie




Lansare de carte


Biblioteca Centrala Universitara, Bucuresti


29 ianuarie 2016




    Ambasada Italiei la Bucureşti şi Centrul Infoeuropa au plăcerea de a invita presa la evenimentul de prezentare a lucrării dedicate României Invitaţie la călătorie, editată de RomaTrE-Press (editura Universităţii de Studii Roma Tre).
    România este observată din mai multe puncte de vedere şi sub numeroase faţete, cu o abordare multidisciplinară, obiectivă şi caracterizată printr-o înaltă calitate ştiinţifică.
    Evenimentul va avea loc vineri, 29 ianuarie 2016, ora 11:00, la Aula Magna a Bibliotecii Centrale Universitare (Calea Victoriei nr. 88, Bucureşti) şi a fost organizat în coordonare cu Universitatea de Studii Roma Tre şi în colaborare cu Centrul Infoeuropa al Ministerului Afacerilor Externe român.
    Lucrarea a fost prezentată în anul 2015 la Pavilionul român de la EXPO Milano şi la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.
   Aceasta reprezintă un plus de bogăţie pentru fiecare din bibliotecile care ar dori să cunoască, să aprofundeze, să aprecieze diversitatea sub multiple forme a tradiţiilor şi peisajelor – inclusiv cele interioare – care caracterizează România.
Intrarea este liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu