joi, 21 ianuarie 2016

Foto-documentarea faunei




Expozitie de fotografie


Cristian Goga, Dan Dinu


Libraria Okian, Brasov


29 ianuarie 2016





    Photolife și Libraria Okian din Brașov vă invită la un nou eveniment din cadrul proiectului Întâlnire cu Fotografia ce va continua și în 2016. Am avut până acum invitați care ne-au vorbit despre portret, fotografie de stradă, natură și wildlife, fotografie nud, iar acum a venit timpul să ne aplecăm și asupra unor aspecte mai puțin discutate în sfera așa-zis artistică, însă extrem de importante în zona științifică.
    Fotografia documentară este extrem de importantă din punct de vedere istoric, pentru că ne reflectă o lume care la un moment dat poate să nu mai existe, însă în același timp este foarte importantă și pentru studiu. 
    Invitații noștri din această întâlnire, Cristian Goga și Dan Dinu, vă vor povesti despre ce înseamnă pentru ei fotografia wildlife și de ce este importantă și o abordare documentară a acestui subiect. Cristian se ocupă aproape exclusiv de acest gen de fotografie, poate și datorită pasiunii lui pentru păsări, pe care vrea să le ilustreze în toată splendoarea lor. Dan folosește fotografia documentară în diverse proiecte în care este implicat și în care abordarea faunei în acest fel este esențială. Cei doi fotografi au mers în multe ture împreună și se completează foarte bine când vine vorba de abordarea animalelor în fotografie.
    Prin aceste întâlniri o să aveți ocazia să cunoașteți diverși fotografi, o să puteți să discutați despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, o să puteți face schimburi de idei, iniția proiecte și, nu în ultimul rând, o să vă puteți face prieteni noi care împart aceeași pasiune cu voi.
    Înscrierile la aceste întâlniri se fac în baza unei confirmări, locurile în sală fiind limitate. Pentru înscriere și alte informații puteți folosi florin.ifrim@okian.ro sau numărul de telefon 0728 728 315. Intrarea este liberă.
***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu