joi, 3 decembrie 2015

Regia de operă, gânduri şi imagini




Andrei Serban, Mihaela Marin


Libraria Humanitas, Cismigiu, Bucuresti


23 decembrie 2015





   În Ajun de Crăciun, miercuri, 23 decembrie, de la ora 18:30, sunteţi invitaţi la un eveniment marca Yorick, în librăria Humanitas Cișmigiu: întâlnire deschisă cu regizorul Andrei Șerban despre forța muzicii în viață, operă și teatru.
   Discuția pornește de la albumul bilingv Regia de operă, gânduri şi imagini / Opera directing, thoughts and images cu texte de Andrei Șerban și fotografii de Mihaela Marin, publicat la editura Nemira, în colecția Yorick.
   Fotografa Mihaela Marin va fi de asemenea prezentă la eveniment pentru lansarea volumului și o sesiune de autografe.
   "Pentru noi toți să trăim doar cu grija zilei de mâine nu e destul. Avem nevoie de transcendență, de speranță, de iluzia de libertate. Muzica și teatrul ne permit să călătorim spre alte lumi, să ne ridicăm deasupra imediatului, să evadăm din trivialitatea zilnică, o senzație mai intensă a frumosului și o apreciere a miracolului de a exista acum și aici. Muzica are capacitatea să ne relaxeze tensiunile și inhibițiile și ne ajută să comunicăm unii cu alții. Cât timp dragostea, moartea, bucuria și suferința fac parte din experiența vieții, cât timp oamenii vor să asculte și să vadă drame adevărate povestite prin intermediul muzicii, opera are un viitor. Simt nevoia să fiu optimist.” (Andrei Șerban).
   Accesul la evenimente se face pe baza unei rezervări la numărul de telefon 021 311 40 01 sau pe adresa de e-mail cismigiu@humanitas.ro, în limita locurilor disponibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu