vineri, 18 septembrie 2015

Intilnire cu Fotografia: Strada




Expozitie de fotografie


Cristina Tinta, Mirela Momanu


Libraria Okian, Brasov


25 septembrie 2015




    Dupa o scurta vacanta, Photolife si Libraria Okian din Brasov reiau proiectul Intilnire cu Fotografia. Am avut ocazia pina acum sa ii vedem pe Tatiana Volontir, Luiza Boldeanu, Dorin Bofan, Zoltan Nagy, Vlad Eftenie, Andrei Baciu si Anca Cernoschi asa ca o sa continuam lista cu doua nume la fel de interesant ca si cele de pina acum, Cristina Tinta si Mirela Momanu.      
    Terenul lor de joaca este un loc pe care multi dintre noi il ignora, desi il folosesc zilnic... strada. Uneori atit de banala pentru trecatori, poate spune multe povesti interesante, iar in imaginile celor doua fotografe o sa descoperim exact asta: povesti spuse prin instantanee bine gindite sau prin momente captate cu noroc, imagini abstracte prin viziuni geometrice si siluete care parca redau atenporalitatea acestui loc.
    Prin aceste intilniri o sa aveti ocazia sa cunoasteti diversi fotografi, o sa puteti sa discutati despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, o sa puteti face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rind, o sa va puteti face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intilniri fotografice va fi Dan Dinu care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.
    Inscrierile la aceste intilniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate (45). Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon 0728 728 315. Intrarea este libera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu