luni, 21 septembrie 2015

Festivalul de lectura pentru copii Narativ




Asociatia Curtea Veche


Libraria Carturesti Verona, Bucuresti


21 - 27 septembrie 2015





Participare gratuită

    Festivalul de lectură pentru copii intitulat NARATIV este organizat de Asociația Curtea Veche. Proiectul cultural este finanțat de ARCUB în cadrul programului cultural Ești București. Evenimentul va cuprinde o serie de activități gratuite susținute de pedagogi non-formali, artiști, specialiști în educație și psihologia copilului.
    Destinat în principal copiilor cu vârste între 8 și 14 ani, programul festivalului propune atât ateliere interactive (printre care Teatrul Cititorilor, Roman Grafic, Storytelling, Rime și Ghicitori pentru dezvoltarea fluenței timpurii), spectacole lectură, cât și conferințe dedicate părinților și cadrelor didactice prin care se prezintă tehnici de încurajare a lecturii în rândul celor mici. Toți cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit pe site-ul www.narativ.ro de unde pot afla și calendarul complet al activităților.
    Evenimentul are și o componentă caritabilă prin strângerea de fonduri online și cutii de donații amplasate în Librăriile Cărturești. Fiecare sumă donată ajută la integrarea copiilor din mediul rural în programul național de lectură Cărțile copilăriei prin care Asociația Curtea Veche realizează donații de carte și creează cluburi de lectură în comunități din medii defavorizate.

Detalii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu