marți, 31 martie 2015

Poveste și culoare




Arta plastica contemporana romaneasca


David Parvulescu


Galeria de Arta Elite Prof Art, Bucuresti


6 - 14 aprilie 2014






    La cei doar 7 ani, David Pârvulescu se află la prima expoziție personală – Poveste și culoare. Acest eveniment reunește pe simezele Galeriei de Artă Elite Prof Art, din București, aproximativ 90 de lucrări de grafică și pictură, realizate în diferite tehnici. De la pictura în tempera pe hârtie, până la pastel și pictură pe pânză, micul artist reușește să mânuiască instrumentele specifice cu multă îndemânare.
    Planul realității cotidiene și lumea imaginarului se întâlnesc în creația lui David, realul și povestea concretizându-se în compoziții plastice de o mare expresivitate, totul fiind constituit din fragmente – asemenea unui vitraliu – ce compun o personalitate aflată la începutul drumului în artele vizuale.
   Sursele de inspirație sunt pe rând: familia, personaje ce apar în preajma autorului, animale, flori și nu în ultimul rând dragoni – ființe imaginare realizate cu foarte mare fantezie. Aceste teme sunt atent construite prin mijloacele de limbaj plastic, mijloace din care se detașează culoarea. David Pârvulescu posedă un mare simț cromatic susținând astfel orice creație vizuală.
    Avem, deci, pe simezele Galeriei de Artă Elite Prof Art, din București, o viitoare personalitate marcantă a plasticii românești, personalitate care cu eleganță, discreție, dăruire, puritate și dragoste ne oferă un crâmpei dintr-o lume a bucuriei, culorii, jocului și copilăriei.
   Vernisajul expoziției personale a lui David Pârvulescu - POVESTE ȘI CULOARE - va avea loc în data de 6 aprilie 2015, ora 18:00 la Galeria de Artă Elite Prof Art din București (strada Dr. Ioan Nanu Muscel, sector 5, Cartierul Cotroceni). Expoziția poate fi vizitată până în data de 14 aprilie 2015 (Petre-Emanuel Ghergu – artist vizual).

                                                                     ***Mihaela Pandelescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu