luni, 9 februarie 2015

În…Treimea Ocultă




Lansare de carte


Codruț Radi


Librăria Șt. O. Iosif, Brașov


12 februarie 2015





    Editura Arania vă invită să participați la a treia lansare de volum din colecția Poeți în Arania. Autorul este Codruț Radi iar volumul său de experimente haiku poartă titlul În…Treimea Ocultă se arată într-un comunicat de presă al editurii.
    Lansarea va avea loc joi, 12 februarie 2015, ora 17,00, în sala de evenimente a Librăriei Șt. O. Iosif Brașov (str. Mureșenilor nr.14). Invitații la dezbatere vor fi criticii literari Ion Popescu Topolog, Ion Floricică și Virgil Borcan, iar segmentul muzical va fi asigurat de tinerele interprete Christine Razec și Maria-Luisa Steinesz, eleve ale Colegiului Național Unirea Brașov, moderatorii evenimentului fiind Adrian Munteanu și Tudor Laurențiu-Ciprian.
     “Pornind de la dificila contragere imagistică proprie elaboratului haiku, autorul observă că cele trei versuri ale acestei specii poetice distincte pot fi extinse la nivelul unui triptic existențial pe care îl concepe cu independență structurală, dar și păstrând legături atât formale cât și de stare și emoție. La Codruț Radi sesizăm o apropiere de geografia trăirilor umane, în căutarea esențializării lor. Această îndelungă scrutare și echilibrare verbală, metaforică și ritmică alcătuiește un volum remarcabil, al unui poet ce își dorește și reușește să inoveze.” se mai arată în comunicat.
    Evenimentul este organizat de  Asociației Libris Cultural a Editurii ARANIA din Brașov și Fundația Culturală Arania, prin Grupul de litere-sunete-și–culori Caii Verzi de pe pereți.
***http://www.e-cultura.info/lansare-de-carte-codrut-radi-la-brasov/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu