marți, 4 noiembrie 2014

Seducția Orientului




Arta plastică contemporană românească


Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, București


14 noiembrie 2014





    Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, TRUICART Events si Dan Tudor Truica – curator, au placerea sa va invite la vernisajul expozitiei Seductia Orientului vineri, 14 noiembrie 2014, ora 18.30.
    Vor expune 40 de artisti plastici, 65 de lucrari de pictura, scultura, grafica si arta decorativa.
Expozitia Seductia Orientului reprezinta în primul rând un semnal energic si prezent in contextul manifestarilor expozitionale din Romania. Pe simezele Muzeului National al Hartilor si Cartii Vechi se regasesc atat lucrările realizate de artiștii participanți în tabăra de creație și documentare TRUICART – Kusadasi, Turcia 2014, dar și creația altor colegi care au avut bucuria de a cunoaște cultura și civilizația orientală în ansamblul ei.
    In cadrul acestui eveniment sunt prezentate pe simeze lucrările artiștilor plastici care au un parcurs stilistic și emoțional înclinat către fascinanta cultură orientală. Acest demers nu a pornit de la anumite restricții formale, de limbaj sau expresie plastică, nu a ținut cont de tehnică, dimensiuni și modul de abordare al artiștilor participanți.
   Organizatorii doresc să transmită publicului iubitor de artă un mesaj actual și puternic al filiației nedeclarate fățis a artei occidentale cu imagistica orientală.
Expozitia va fi deschisa in perioada 14 – 30 noiembrie 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu