sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Librar pentru o zi




Libraria Bizantina, Bucuresti


Andi Moisescu


12 noiembrie 2014





    Andi Moisescu se face librar ! Andi Moisescu ia o pauză de la televiziune pentru a se dedica temporar nobilei îndeletniciri de librar. Demersul lui face parte din campania Librar pentru o zi susținută de Librăria Bizantină din București.
    Campania își propune să amintească publicului că popularitatea crescândă a conținutului în formă digitală nu condamna cărțile tipărite la dispariție. Dimpotrivă, plăcerea răsfoirii unor file din hârtie este cu atât mai mare cu cât ecranul tactil este din ce în ce mai prezent în viața cotidiană.
   "Trăim într-o eră a tehnologiei, în care gadgeturile fac aproape orice sau substituie aproape orice, iar cartea este pusă în pericol. Cred că dăm o luptă crâncenă pentru a păstra  supremația cărții tipărite și pentru a ne aminti constant că, de fapt, bucuria cititului o redescoperi numai răsfoind o carte", considera Andi. Acesta își va face ucenicia de librar miercuri, 12 noiembrie, de la ora 19:00, la Librăria Bizantină. Publicul este invitat să îl cunoască pe Andi, să se identifice cu experiențele sale legate de cărțile tipărite și să afle ce recomandări de lectură are.
    Andrei Pleșu, Dan C. Mihăilescu și Eugenia Voda sunt doar câțiva dintre cei care se vor alătura campaniei Librar pentru o zi în fiecare miercuri din următoarele săptămâni.
 ***agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu