marți, 9 septembrie 2014

Zilele Parcului Gheraiesti




Asociatia pentru Dezvoltare Activa


Bacau


prima editie, 13 - 14 septembrie 2014





    Esti interesat de activități educaționale (dezvoltare personală improvizație, educație nonformală, orientare în natură, prim ajutor, creativitate, handmade, stil de viață sănătos, etc.)? Atunci te așteptam la Zilele Parcului Gherăiești, în weekendul 13-14 septembrie 2014, să participi la workshopurile pregătite de noi și de către partenerii noștrii special pentru tine.
    Îți place să alergi, să mergi pe bicicletă, ești interesat de un stil de viață sănătos? Te așteptăm la Zilele Parcului Gherăiești, în weekendul 13-14 septembrie 2014, să participi la cele două crossuri organizate (alergat și bicicletă) și să câștigi premii special pregătite pentru tine de către sponsorii noștri.
    Ai fost la Observatorul Astronomic și ți-a plăcut atât de mult încât te-ai gândit cum ar fi un spectacol de planetariu live? Atunci te așteptăm la Zilele Parcului Gherăiești pentru un spectacol live de planetariu.
    Te atrag evenimentele culturale, să partici la concerte, să vezi piese de teatru sau spectacole de dans sau pur și simplu îți place să asculți muzică bună, atunci Zilele Parcului Gherăiești este locul potrivit pentru tine.
   Vă invităm pe site-ul evenimentului să descoperiți programul complet al evenimentului și să vă înscrieți la activitățile pregătite împreună cu partenerii noștri:
http://ippg.dezvoltareactiva.ro/

   Asociația pentru Dezvoltare Activă (ADA), organizează în perioada 13-14 septembrie 2014, în Parcul Gherăiești din Bacău prima ediție a festivalului Zilele Parcului Gherăiești, un eveniment ce promovează Parcul Gherăiești în comunitate, potențialul biologic și de agrement al acestuia, alături de un stil de viață sănătos în rândul tinerilor și diversifică oferta de activități în aer liber pentru băcăuani.
    Evenimentul este cuprins în cadrul proiectului Împreună pentru Parcul Gherăiești, o inițiativă a voluntarilor Asociației pentru Dezvoltare Activă, ce se desfășoară în Bacău în perioada 17.02.2014 – 02.11.2014 și urmărește promovarea potențialul biologic şi de agrement al Parcului Gherăieşti în comunitatea locală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu