vineri, 12 septembrie 2014

Romania, gradina Europei.




Asociatia cele mai Frumoase Sate din Romania


Ploiesti


12 - 14 septembrie 2014





   Asociația CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMÂNIA - AFSR, Centrul Județean de Cultură Prahova, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova și Primăriei Municipiului Ploiești, vă invită în perioada 12-14 septembrie 2014, în Parcarea Palatului Culturii, să vizitați expoziția ROMÂNIA, GRĂDINA EUROPEI. DESCOPERĂ COMORILE ROMÂNIEI, ediția Ploiești.
    Expoziția ROMÂNIA, GRĂDINA EUROPEI. DESCOPERĂ COMORILE ROMÂNIEI este un concept inovativ și ludic de promovare a României, fiecare județ fiind reprezentant sub forma unei mese cu o grafică special concepută pentru a face relevant și ușor de identificat pentru orice vizitator principalele valori, obiective turistice, culturale, produse simbol, personalități marcante pentru fiecare județ (România în Miniatură).
     Conform estimărilor politiei locale la cele 4 editii ale expozitiei de la Bucuresti, Arad, Timișoara și Brasov au participat peste 70 000 de persoane, fiind astfel cel mai mare eveniment de promovare turistică și culturală a României. Vizitatorii au descoperit cu ajutorul hărților comorile județelor, obiective turistice și culturale, personalități, sărbători. Expoziția itinerantă se desfășoară în fiecare weekend, în municipiile reședinte de județe.

Intrarea este liberă.

Vă așteptăm cu drag în România în Miniatură, în România - Grădina Europei.

Marghiol Nicolae
Președinte executiv AFSR,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu