sâmbătă, 30 august 2014

Arte in Bucuresti - Explorari Urbane




Arta plastica contemporana romaneasca


Bucuresti


editia a V-a, 1 - 25 septembrie 2014





    Între 1 şi 25 septembrie 2014 va avea loc cea de-a V-a ediţie a evenimentului cultural Arte în Bucureşti.
    Proiectul expoziţiilor simultane organizate în Capitală sub aceeaşi egidă la începutul toamnei, născut din raţiuni organizatorice direct legate de artă, artişti şi public, s-a dovedit a avea un mare potenţial, atât din punctul de vedere al participării, cât şi al receptării.


    Numitor comun este calitatea, în condiţiile diversităţii şi păstrării aceleaşi linii, legate de metropolă, respectiv de viaţa artistică a acesteia. Un proiect viu, cu raţiuni constitutive fireşti, dezvoltare normală şi o tematică pe măsură, puternic relaţionată cu componenta socială a muncii artistice întreprinse de creatorii de imagine şi curatorii participanţi.
    În 2014 titlul expozitiei este Explorări urbane iar tema principală de reflecţie este ieşirea artistului în întâmpinarea publicului, prin acţiune, nu însă şi prin agresivitate. 
   Performance-ul va convieţui cu arta decorativă, experimentul cu grafica ori Soundscape-ul cu sculptura. Altfel spus, tradiţia şi modernitatea devin parte a prezentului în cadrul aceleiaşi manifestări, Arte în Bucureşti.


   Vernisajul va avea loc în data de 4 septembrie 2014, orA 19.00, la Centrul Artelor Vizuale, Str. Biserica Enei nr. 16, Bucureşti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu