duminică, 13 iulie 2014

Romania - Gradina Europei




Asociatia Cele Mai Frumoase Sate din Romania


Piata George Enescu, Bucuresti


prima editie, 15 - 20 iulie 2014




    Asociația CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMÂNIA - AFSR, Autoritatea Națională pentru Turism - ANT și Centrul de creație, artă și tradiție al Municipiului București - CREART, vor realiza în perioada 15-20 iulie 2014, în Piața George Enescu (Ateneul Român) din București prima ediție a expoziției itinerante ROMÂNIA, GRĂDINA EUROPEI. DESCOPERĂ COMORILE ROMÂNIEI.
   La deschiderea expoziției, care va avea loc marți, 15 iulie 2014, la ora 11:00. sunt invitați oficialități reprezentând Prezidenția României, Guvernul României, Parlamentul României, Consilii județene, Ambasade, Primării, asociații și instituții de cultură și turism din țară.
   Expoziția ROMÂNIA, GRĂDINA EUROPEI. DESCOPERĂ COMORILE ROMÂNIEI este un concept inovativ și ludic de promovare a României, fiecare județ fiind reprezentant sub forma unei mese cu o grafică special concepută pentru a face relevant și ușor de identificat pentru orice vizitator principalele valori, obiective turistice, culturale, produse simbol, personalități marcante pentru fiecare județ (România în Miniatură). 
    Expoziția este însoțită de seria de evenimente SĂPTĂMÂNA ROMÂNIEI și se va derula în perioada iulie – octombrie 2014 în 13 mari municipii din România, precum și în Bruxelles, Paris, Madrid și Roma, la care estimăm participarea a 500 000 de vizitatori.
    AFSR invită vizitatorii să achiziționeze harta expoziției pentru a descoperi Comorile României și de a face donații de carte și articole sportive pentru satele românești.
    Intrarea la eveniment este liberă, de marți până duminică, 15-20 iulie 2014, între orele 12:00-20:00. 

Vă așteptăm cu drag în România în Miniatură, în România - Grădina Europei.

Marghiol Nicolae
Președinte executiv AFSR, organizator
www.comorileromaniei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu