marți, 6 mai 2014

Miting aerian




Aeroportul International Avram Iancu


Cluj-Napoca


10 mai 2014




   Consiliul Judeţean Cluj şi Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj invită clujenii şi nu numai să participe sâmbătă, 10 mai 2014, cu începere de la ora 9.30, la un miting aviatic de excepţie.   
   Spectacolul aerian va include salturi ale paraşutiştilor, demonstraţii ale planoarelor, acrobaţii cu avioane Extra 300 ale Aeroclubului României şi reprezentaţii ale elicopterelor aflate în dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I.
   Accesul în incinta Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj se va putea realiza începând cu ora 8.00, evenimentul propriu-zis urmând să se desfăşoare pe o perioadă de aproximativ două ore, până în jurul ore 11.30. 
   "Invit pe această cale toţi clujenii să profite în mod plăcut de timpul liber şi de vremea frumoasă care se anunţă în week-end, participând la acest spectacol aerian ai cărui protagonişti m-au asigurat că vor realiza o serie de acrobaţii cu adevărat spectaculoase. Va fi un spectacol total, cu avioane, elicoptere, planoare şi paraşutişti, ce nu trebuie ratat”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. 
   În ceea ce priveşte transportul la mitingul aerian, Compania de Transport Public Cluj-Napoca (fosta RATUC), va suplimenta numărul autobuzelor spre zona Aeroportului, pe ambele linii de circulaţie: nr. 8 şi nr. 5. De asemenea, ca o recomandare, din cauza numărului limitat de locuri de parcare din zonă, organizatorii evenimentului recomandă publicului să folosească preponderent mijloacele de transport în comun şi mai puţin autoturismele proprii. 

Intrarea publicului este liberă!

Biroul de presă 
06.05.2014

***Consiliul Judetean Cluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu