vineri, 9 mai 2014

Ce ? Unde ? Cand ?




Competitie de Jocuri Intelectuale


Ateneul Tatarasi, Iasi


10 mai 2014




   Ateneul Tătărași invită publicul sâmbătă, 10 mai 2014, de la ora 15.00, în sala Galeriile de Artă, la Competiţia de jocuri intelectuale Ce, Unde, Când, organizată de Quiz Iași cu asistenţa logistică a Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale. Intrarea este liberă! 
  Competiţia se va organiza în paralel cu cea din Chișinău pe același pachet de 40 de întrebări. Întrebările fac apel la logica, flerul și bagajul de cultură generală ale participanţilor și cer ca în maximum 60 de secunde, echipa formată din maximum 6 jucători să ajungă la răspunsul corect. Singură, colecţia de date nu garantează victoria. Brainstormingul, disecţia logică, capacitatea de a izola esenţialul și, uneori, norocul, sunt mijloace de a dezlega enigma. 
   Înscrierea echipelor se face în locație și pe Facebook: https://www.facebook.com/Quiz.Iasi.

   Jocul de Ce, Unde, Când a fost inventat în URSS în anii ’80 ai secolului trecut și are astăzi nenumăraţi fani în toată lumea, fiind poate singurul produs de export calitativ al sovieticilor.
   Aducând acest joc la dispoziţia ieșenilor, Quiz Iași continuă să ofere alternative deosebit de captivante pentru petrecerea timpului liber, antrenarea intelectului și dezvoltarea personală. 
   Pentru mai multe detalii privind Competiția Ce, Unde, Când sau alte activităţi similare organizate de Quiz Iași, accesaţi pagina de facebook: https://www.facebook.com/Quiz.Iasi


Telefon de contact:

Andrian Macari: 0753532542
Romeo Fagurel: 0758513203

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu