miercuri, 19 martie 2014

Mineral Expo




Expozitia simbol a mineralelor din intreaga lume


Galeria de Arta Helios,Timisoara


28 - 30 martie 2014

 


   In perioada 28-30 martie 2014 Mineral Expo deschide un centru simbol al mineralelor din intreaga lume. Galeria de arta Helios va gazdui exponate in forma bruta din frumoasa lume a mineralelor : Cuart roz din Australia, Labradorit din Canada sau Madagascar, Safir albastru din Armenia, Citrin si Ametist din Brazilia.
   Pe langa esantioane colectionabile, in galerie vor fi prezentate si bijuterii lucrate manual si ridicate la randul de arta. Coliere spectaculoase din turmalina,citrin imperial sau perle de Mallorca. Bratari cu rubine safire si smaralde, inele din metale pretioase si cuart fumuriu sau cercei si pandante din opal si acvamarin.
   Tododata expozitia simbol a mineralelor din intreaga lumea va aduce la Timisoara, geode de ametist de zeci de kilograme recunoscute pentru propietatile protectoare. Pozitionate in locuite in zona de nord, geodele de ametist pot indeparta dependentele de orice fel, curata si amplifica energiile pozitive ale spatiului, calmeaza dureri fizice si ajuta la imbunatatirea energiilor chakreor.
Expozitia este deschisa publicului, intre orele 10,00 - 20,00

Intrarea este libera !
Informatii : www.mineralexpo.ro
mineralexpo@yahoo.com
0728-495.346
***Covaci Costel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu