joi, 13 martie 2014

Inspired Concursul de Idei




De vorba despre Creativitate si Schimbare


Ioana Avram, Dorin Stefan


Libraria Humanitas, Cismigiu, Bucuresti


14 martie 2014





  Inspired Concursul de Idei, principala platformă de creativitate pentru tinerii din România, ajuns la cea de-a șaptea ediție, organizează o întâlnire cu arhitectul Dorin Ștefan și designerul Ioana Avram vineri, 14 martie, ora 19:00, la librăria Humanitas de la Cișmigiu, Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38.

   Suntem în 1990. România e pe cale să fie repornită - Dorin Ștefan, unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai arhitecturii românești, cunoscut ca fiind câștigătorul "Concursului Internațional de Arhitectură din Taiwan și Ioana Avram, designer, profesor implicat în cercetare și inovație, cu practică în managementul de modă, în prognoză culturală, educație și modă, vor discuta despre Creativitate și Schimbare.

   INSPIRED 7 generează teme integrate pentru fiecare dintre cele 10 categorii de concurs - fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectură, ilustrație, dramaturgie și relații publice – participanții având astfel oportunitatea de a recrea România pornind de la anul 1990, indiferent de domeniul în care activează.

  INSPIRED Concursul de Idei a ajuns anul acesta la a 7-a ediție, fiind cel mai important concurs de creativitate pentru tinerii din România, care s-a bucurat pâna acum de participarea a peste 10.000 de persoane. Cuprinde secțiunile arhitectură, design vestimentar, relații publice, fotografie, design grafic, accesorii, dramaturgie, ilustratie, design de produs, design interior și beneficiază de profesionalismul și know-how-ul unui juriu cu o bogată experiență în domeniu. Concursul de Idei este organizat de Asociația INSPIRED, o organizaţie non-profit, independentă şi neguvernamentală. Mai multe detalii pe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu