miercuri, 5 martie 2014

Femeia - Cavaler al timpurilor moderne




Spectacol de moda


Iulia Filip


Galeria de Arte Vizuale, Oradea


6 martie 2014




   Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala Oradea vă invită joi, 6 martie 2014, de la ora 17:00, în cadrul Târgului de Cadouri de 8 Martie de la Galeria de Arte Vizuale (Republicii, nr.15), la Spectacolul de modă: FEMEIA – CAVALER AL TIMPURILOR MODERNE, colecţie semnată de designerul orădean IULIA FILIP şi prezentată de Agenţia M Models Romania, photoartist: TEODORA VLAICU.
   Absolventă a Facultăţii de Arte Vizuale din Oradea, în anul 2004, designerul vestimentar Iulia Filip a participat de-a lungul timpului la numeroase prezentări de modă, colocvii şi concursuri de design vestimentar, cum ar fi: 2002- Festivalul Tânărul Designer Bucureşti – Colecţia Transsiberian Expres câştigătoare a premiului Doina Levinţa sau în 2010 premiul I la Concursul de desen BURDA din Ungaria.
   Colecţia haute couture alcătuită din 20 de piese doreşte să evidenţieze complexitatea femeii moderne: deschisă, feminină dar şi puternică, inaccesibilă. Marea varietate a materialelor folosite la realizarea colecţiei, munca minuţioasă, manuală, accesoriile metalice şi tehnicile folosite dau colecţiei o notă de originalitate, unicitate şi preţiozitate. Un omagiu adus femeii zilelor noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu